maandag 11 maart 2013

Je zou denken dat er geen eind aan het sokkenwolweer komt... Met deze kou grijpen we nog steeds naar warme sokken en sjaals, ook al is het half maart.
Zoveel mooie dingen te maken met sokkenwol, dat kan het hele jaar door! Ik moet eerlijk zeggen, bij mij ligt het eventjes stil na het afmaken van de Sjaal voor Loe. Maar ik heb nog wel het een en ander over, en dus begonnen aan een Mini Mania sjaal voor mezelf!
Er zijn weinig mensen die zich tot nu toe melden om te ruilen, maar Greet en ik ruilen driftig door!
Mocht je ook op zoek zijn naar nieuwe kleurtjes voor mooie projecten, mail ons dan (zie een eerder blog) op sokkenwolruilclubATgmailPUNTcom. Een foto doet wonderen, en we brengen jullie dan met elkaar in contact.
groetjes,
Jolande


4 opmerkingen:

 1. ik wil wel meedoen, maar ik moet eerst kijken welke restjes wol nou sokkenwol is en welke ik denk, nou nee deze kan ik echt niet gebruiken en kan ik beter ruilen met....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Het hoeft ook echt niet veel te zijn, meestal is 10 tot 15 gram al genoeg voor de meeste projecten. En als je het over hebt, is het leuk om op deze manier je eigen voorraad ook te vergroten!
   groetjes,
   Jolande

   Verwijderen
 2. Ik heb je even gelinkt vanavond, misschien helpt het :-)

  Groeten,
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Ik wil ook graag meedoen. Heb jullie gemaild met een foto, maar ik heb natuurlijk nog veel meer kleurtjes in mijn bak ;)

  Groetjes,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen